Kirkesanger

Tina Siel

Jeg er taknemlig over, så mange har givet os mulighed for at kunne nyde godt af deres tanker og følelser, for så at kunne omsætte det til ens egne” – Tina Siel om salmeskatten

Tina Siel har været kirkesanger Flade og Gærum kirker igennem snart 10 år. 

Jeg har selv svært ved at forstå, at 10 år er gået, men når man trives, går tiden godt, og jeg stortrives med mit job i disse kirker, som rummer så meget smuk energi”, fortæller Tina og fortsætter: “Jeg føler mig rigtig godt tilpas. Dejligt når man hver søndag møder mennesker som kommer her for at høre budskabet og samtidig samles om noget fælles”. 

Tina beskriver sang – ja musik i det hele taget – som en kæmpe gave i sit liv. Tina er født ind i musikken, bl.a. med en far, der var fremragende sanger og musiker med stor kærlighed til musikken, som han gav videre. 

Min far gav musikken videre hele tiden med øje for at gøre det med og fra hjertet, og det betyder noget, når man mærker, man har hjertet med. Det bliver dybere og mere følt, når man kan relatere til en givende tekst, som jo i vores sangskat “salmebogen” er et smukt bevis på”, fortæller Tina. 

Jeg er taknemlig over, så mange har givet os mulighed for at kunne nyde godt af deres tanker og følelser, for så at kunne omsætte det til ens egne. At der så er sat de skønneste melodier på er en fryd for en sanger.
Jeg har stadig mange koncerter i hele Danmark med mine kollegaer gennem 16 år, Tine Lilholt og Knud Erik Thrane.
Det betyder så meget at komme ud og gøre det, jeg holder så meget af, jeg har jo sunget, siden jeg var 7 år og optrådt lige siden.
Det ligger så dybt i mit DNA. Det er så stor en del af at være mig. Jeg synger gerne solo til alle højtidligheder i kirkerne. Det kan noget særligt at få en solosang til sit bryllup eller til en anden højtidlighed. Det har glædet mange ,og det bliver jeg meget rørt af.
Glæder mig til vi ses i vores skønne kirker”

Kontaktinfo: