Det Sker

Sogneaften med journalist Charlotte Rørth

Torsdag d. 26. august 2021 kl. 19.00  
i Heidis Spisehus Brønderslevvej 112 b, Gærum.

I sakristiet til La Sacra Capilla de El Salvador i byen Úbeda i Spanien oplevede Charlotte Rørth det, at Jesus viste sig for hende. Hun forstod det ikke, for som hun selv siger, var hun hverken religiøs eller spirituelt søgende.  

Charlotte Rørth er journalist ved Nordjyske Stiftstidende og bor i Aalborg, vil fortælle om denne oplevelse og hvordan den ændrede hendes liv og hendes opfattelse af hvad kristendom er. Oplevelsen var et mentalt og fysisk lynnedslag, der tvang Charlotte til at tage sit moderne rationelle liv op til overvejelse.

Charlotte Rørth har skrevet 3 bøger. Den første bog “Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende” – handler om oplevelsen i Spanien og hvad det gjorde ved hende.

I den anden bog “Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved”, fortæller Charlotte om sit og andres personlige møde med guddommelige begivenheder, der normalt ikke kan forklares ud fra vores logiske og rationelle sind. 

I den tredje bog, “Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro” er en fortælling, der tager fat på et nutidigt, dansk hverdagsliv med en tro. Kan man snakke med Gud i sin baghave uden at blive anset for at være skør? Skal man gå i kirke hver søndag, hvis man er troende? Er der plads i den danske folkekirke til mennesker, der har haft religiøse oplevelser?

Disse 3 bøger vil være udgangspunktet, ved Charlotte Rørths foredrag d. 26. august. Der vil også blive tid til eventuelle spørgsmål.

vi byder velkommen til et spændende foredrag.

Menighedsrådene i Åsted, Skærum, Kvissel og Flade – Gærum.

Fællessangsaften i Ravnshøj

“Syng af Karsken Bælg” onsdag d. 1. september 2021 kl. 19.00 i Sognehuset i Ravnshøj

Læs mere om “Syng af Karsken Bælg” her:

Kirkekoncert med Ester Brohus og Band

Søndag d. 31. oktober 2021 kl.  16.00. i Gærum kirke

Billetter til koncerten bliver sat til salg  i Daglig Brugsen i Gærum.

Dato for salg kommer senere.

Læs mere om Ester Brohus her: